Sérült, törött, repedt ablak üvegezés, javítás

Sérült, törött, repedt ablak üvegezés, javítás

Köszönjük, hogy igénybe kívánja venni a Horák Üvegtechnika szolgáltatásait. Megrendeléseit az alábbi rendszerben kezeljük:

A kapcsolatfelvétel után, ami lehet telefonos vagy írott formában (e-mail, esetleg postai úton) felmérjük igényét, egyeztetjük fontosabb elérhetőségeit. Konkrét elképzelések esetén azokat rögzítjük. Ezek után igényei alapján elkészítjük árajánlatunkat és megadjuk a megrendelni kívánt termék és/vagy szolgáltatás várható elkészítési időpontját. Az árajánlat és elkészülés várható időpontjának elfogadása után fogadjuk megrendelését.

Telefonos megrendelés esetén: egyeztetés után kérjük utalja át számlaszámunkra a megrendelni kívánt termék és/vagy szolgáltatás összegének felét (50%) Amennyiben átutalásra nincs lehetősége, személyesen készpénzben is rendezheti befizetését. A megrendelés az adott összeg befizetése után lép életbe és, ha a termék gyártása megkezdődött, vissza nem mondható. A gyártás megkezdése előtt szükség szerint módosítható.

Írásos megrendelés esetén: Adatainak pontos megadása és igényeinek megjelölése után küldje el megrendelését a mindenuveg[kukac]mindenuveg.hu e-mail címre. Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot ár, elkészítés várható ideje, megrendelni kívánt termék és/vagy szolgáltatás pontosítása és véglegesítése céljából. A megrendelés menete ezután megegyezik a telefonos megrendelés menetével.

A megrendelt terméket szükség és igény szerint házhoz szállítjuk, beépítjük, felszereljük a megállapodásnak megfelelően. A kész termék átvételekor, teljesítéskor kérjük a vételár hiányzó részét kiegyenlíteni.

Árajánlat kérését kérjük küldje el elérhetőségünkre, vagy hívjon Minket telefonszámaink valamelyikén. Köszönjük, hogy a Horák Üvegtechnikát választja üveges munkák kivitelezésének megvalósíttatására.


ALBUM

dsfkld ks aData 1: dkflkaData 2: few éq dsfkld ks aData 1: dkflkaData 2: few éq dktre ktokre o Kép: 1/6
kóla kóla Kép: 2/6
Text 2...Data 1: data 1Data 2: data 2Data 3: data 3Data 4: data 4Data 5: data 5 Text 2...Data 1: data 1Data 2: data 2Data 3: data 3Data 4: data 4Data 5: data 5 Text...
szöveg...
több
Kép: 3/6
Kép: 4/6
Kép: 5/6
Kép: 6/6
Az obszidián egy kiömlési kőzet
amely a magmatikus tevékenység
során keletkezik, amikor a savas és
viszkózus forró láva hirtelen
lehűl és megszilárdul.
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk